Pečené

Zkuste tentokrát klasické sněhové pusinky trošku obměnit a připravte si na Vánoce ozdobná kolečka polévaná čokoládou a sypaná kokosem. Potěšíte jimi jistě nejen strávníky s alergií na lepek. Navíc, provléknete-li každým kolečkem ozdobnou stužku, můžete si je pověsit na stromeček jako originální...
Tohle cukroví je moje srdeční záležitost – dělávala ho naše babička a vždycky s jistotou zmizelo ze  stolu jako první. Je krásně provoněné hřebíčkem i ořechy a ve spojení s karamelovým krémem vytváří kouzelnou chuťovou harmonii. Takhle podle mě voní Vánoce. Doba výroby: Příprava –...
Jaké by to byly Vánoce bez kořeněné vůně badyánu, skořice a hřebíčku linoucí ze z trouby? V naší rodině bylo pečení perníčků vždy malým svátkem. Máma válela těsto, my se ségrou vykrajovaly a po několika dnech jsme je pak všechny společně zdobily při poslouchání oblíbených koled. Nic naplat;...
Nebesky křupavé, oblačně jemné a navíc přímo ďábelsky dobré. Takové jsou mandlové trubičky s něžným prstýnkem bílé čokolády, které obzvláštní každou mísu s cukrovím. Odoláte? Doba výroby: Příprava - 30 minut Odležení - nejméně 2 hodiny Pečení -  cca 10 minut/plech Cena: cca...

Kontakt

FOODstyle +420.775030431 redakce.foodstyle@gmail.com